Fay Lingerie

Fay Lingerie

Fay Lingerie

Σχετικά με την εταιρεία: Η οικογένεια Πετρισλή ξεκίνησε από την εμπορία ειδών νεωτερισμού με καταστήματα αρχικά στην πόλη των Σερρών. Από το 1965 στράφηκαν στο εμπόριο-χονδρική.

  • Η εταιρεία Fay συστάθηκε με νέα μέλη, το 1988, όσον αφορά την κατασκευή εσωρούχων σε βιομηχανική παραγωγή. Επιπλέον περιελάμβανε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

  • Το 2006 υφίσταται πλέον η κατασκευή ανδρικών εσωρούχων με αποτέλεσμα να ενοποιηθεί η εταιρεία και να ονομαστεί HOOP ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FAY FASHION.

  • H πρωτοτυπία της εταιρείας έγκειται στη μεγάλη και ευέλικτη γκάμα προϊόντωναλλά και στις ελληνικές πρώτες ύλες. Σημαντικό επίσης είναι πως η αυξήσεις των πρώτων υλών δεν έχει επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων , η οποία καθιστά τα προϊόντα της εταιρείας από τα πιο ποιοτικά της αγοράς.
 

 Οπότε η δημιουργία κυρίως ποιοτικών προϊόντων , η σταθεροποίηση των ανταγωνιστικών τιμών είναι ο στόχος της εταιρείας ώστε να πετύχει τον αρχικό σκοπό της, δηλαδή την ευχαρίστηση των πελατών και την πλήρη ικανοποίηση τους.

  • Σημαντική επίσης είναι και η συνέπεια στις αποστολές. Οι αντιπρόσωποι της εταιρείας με οργάνωση και συνέπεια εκτελούν τις αποστολές των προϊόντων για να είναι οι πελάτες ικανοποιημένοι στο σωστό χρονικό περιθώριο που οφείλουν να παραλάβουν τα προϊόντα.
 
  • Η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 1100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα τελευταία 25 χρόνια , έχοντας άξιους συνεργάτες και κυρίως εργατικούς, αφού αυτό πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εποχή μας.
 

 Το σημαντικό είναι ότι στηρίζει την ελληνική παραγωγή . Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι πως υπάρχουν ελληνικά εργατικά χέρια , λογικές τιμές, και στήριξη των ελληνικών καταστημάτων που προτιμούν τα προϊόντα της εταιρείας μας .

  • Η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε με σκοπό την αμεσότητα με τους εμπόρους στα νέα είδη που κατασκευάζονται αλλά και την προβολή τους παγκοσμίως.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η τηλεφωνική μας γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη απο 9 π.μ - 9 μ.μ

Τηλέφωνο: 23210 50234

Επικοινωνήστε με τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης